Romana
English
Magyar
verificari

Verificari Tehnice Periodice la butelii

verificari

Distributie de butelii GPL

domiciliu

Vanzari butelii domiciliu

vanzari

Vanzari angro

DESPRE NOI
Suntem o companie romaneasca care duce mai departe traditia de peste 40 ani a activitatii de Verificare Tehnica Periodica a buteliilor (VTP), a activitatii de distributie la punctele de vanzare, precum si de livrari la domiciliu a incarcaturilor GPL. Societatea a derulat un program de dotare cu utilaje moderne si mijloace de transport in vederea realizarii scopului propus din obiectul de activitate. De la data infiintarii peste o jumatate de million de familii s-au bucurat de siguranta oferita de serviciile noastre de Verificare Tehnica Periodica a buteliilor(VTP). Incarcaturile noastre GPL, certificate GASPECO L&D SA (acceseaza link), sunt cele mai de calitate de pe piata si ofera cel mai inalt grad de siguranta in exploatare. Cele mai riguroase sarcini aparute in activitatea firmei noastre isi gasesc rezolvarea de catre specialistii nostri impreuna cu echipele noastre formate din oameni cu multa experienta si dedicatie.

Deviza noastra este
"SIGAZ, CEL MAI SIGUR GAZ"

CONTACT
Date contact

Strada Bethlem Gabriel nr. 7
Biharia, Romania
Telefon: 0359 9150; 0259 411 540
Fax: 0259411 540
E-mail: office@sigaz.ro

Trimite-ne un mesaj!


PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Datele personale pe care le prelucram sunt adresa, numarul de telefon, adresa de email sau alte date personale pe care le colectam direct de la client. Acestea sunt necesare atat pentru livrarea buteliei cu aragaz cat si pentru asigurarea serviciilor de dupa livrare, rezolvarea unei sesizari, in scop de marketing pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor. Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre comerciale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.
Mai jos gasiti o parte din drepturile pe care le aveti:
Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor – puteti obtine stergerea datelor;
Va puteti exercita aceste drepturi, prin transmiterea unei solicitari la sediul nostru din Biharia, str Bethlen Gabriel, nr 7, prin E-mail la office@sigaz.ro , ori telefonic la numerele 0259411540, 0359915.